Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Komşularımızdan İGÜ'ye ziyaret

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Komşularımızdan İGÜ'ye ziyaret



Avcılar Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi kampüsünü ziyarete geldi.

Çocuk Gelişimi, Halkla İlişkiler, Yaşlı Bakım bölümlerinden öğrencilerin bulunduğu grup; İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanlarından Fatih Tiryaki ve Neslihan Koç eşliğinde üniversite laboratuvarlarını gezdi. Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan cep sineması, kütüphane, Winter Garden gibi üniversite öğrencilerinin vakit geçirdikleri sosyal alanların yanı sıra Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun sınıfları, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarlarını da gezen öğrenciler üniversite içerisinde keyifli vakit geçirdi. Ders işlenen sınıflarda alanında uzman akademisyenlerden bölümleri ile ilgili bilgi alma fırsatını yakalayan öğrenciler; iş olanakları, staj imkanları ve işlenen dersler ile ilgili de merak ettikleri soruları sordular.

Kampüste yaşam ve üniversite hayatını kendi ortamında gelip gören öğrenciler, eğlenceli ve bir o kadar da bilgilendirici bir etkinlik ile üniversitemizden ayrıldılar.

 Avcılar Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesi


Haberler