Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Lise Kış Akademisi Atölye Çalışmaları

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Lise Kış Akademisi Atölye Çalışmaları



Liseli öğrencilerine yönelik olarak yapılan “Winter School” programında birçok farklı alanda atölye çalışmaları öğrencilerin katılımıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde online ve yüz yüze olarak gerçekleştirildi.
 
Öğrencilerin ilgi alanları dikkate alınarak planlanan Reklam ve Tasarım Atölyesi, Fikirden İşletmeye, Havacılık Atölyesi, Mimari Strüktür Atölyesi, Kamera Karşısında Oyunculuk, Uçak Mühendisliği ve Tasarım Atölyesi, Diş Hekimliğinde Üç Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi, Senaryo Yazım Atölyesi, Robotik Teknolojisi ve Kodlama Dilleri Atölyesi gibi birçok farklı atölye derslerine için Üniversiteye gelen öğrenciler hem bölümlerin akademisyenleriyle birebir tanışma fırsatı buldu hem de okumak istedikleri bölümlerle ilgili fikir sahibi oldular.
 
Katılım sağlayan öğrenciler, globalleşen dünyada ön plana çıkan meslekler ve gelecekte öğrencileri nelerin beklediği ile alakalı üniversitedeki akademisyenler ile karşılıklı tartışıp fikir alışverişinde bulundular. Winter School ile öğrenciler, üniversiteli bir öğrencinin kampüs yaşamındaki havasını deneyimlemiş oldu.

Haberler