Lise öğrencileri İGÜ'de derslerin işlenişine tanık oldu

Lise öğrencileri İGÜ'de derslerin işlenişine tanık oldu

Çekmeköy Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde “Tanıtım Semineri ve Üniversite Gezisi “ gerçekleştirildi.

Öğrencilere Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Emin Tikdağ ve Merve Biçici eşlik etti. Tikdağ tarafından üniversite gezisine başlamadan önce “Üniversite Tanıtım” semineri gerçekleştirildi. Tikdağ, öğrencilere üniversitenin kuruluşu, bursları, bölümleri, yurt dışı olanakları, yabancı dil imkanları hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin soruları yanıtlandıktan sonra Eğitim Danışmanları eşliğinde Gelişim Tower Yerleşkesinde bulunan merkez kütüphane, cep sineması, Winter Garden’ı gezdi. Winter Garden’da öğrenciler üniversite öğrencileri ile sohbet ederek keyifli zaman geçirdi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu uygulama alanlarını gören öğrenciler derslerin işlenişine tanık oldu. Tikdağ ve Biçici Sağlık laboratuvarlarını gezdirirken öğrencilere bölümler hakkında bilgi verdi. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nun yanı sıra Gastronomi Mutfağını da gören öğrenciler, mutfakta uygulama yapan üniversite öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı. Gezi sonrası öğrenciler öğretmenleri eşliğinde üniversiteden uğurlandı.