Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ'nün misafiri oldu

Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ'nün misafiri oldu

Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesini ziyarete geldiler.

Günübirlik üniversite ziyaretine gelen Lüleburgazlı öğrenciler, açılışı İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde kahvaltıyla birlikte yaptılar. Öncelikle cep sinemasında öğrencilere  “Üniversite Tanıtım Semineri” yapıldı. Seminerde yeni açılan bölümlerden, bursluluk oranlarından, ücretsiz DGS kursundan ve Çift Anadal Programı'ndan bahsedildi. Yabancı dil olanaklarıyla ilgili bilgi verilerek öğrencilere sunulan fırsatlardan bahsedildi. Geziye Gelişim Tower’dan başlayan öğrenciler kütüphane, cep sineması, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun uygulamalı dersliklerini gezerek devam ettiler. Ardından Gelişim Meslek Yüksekokulu’nun havacılık bölümleriyle ilgili bilgileri bölüm akademisyenlerinden edindiler.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi bölüm laboratuvarları ziyaret edilerek öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalar ve katıldıkları yarışmalar hakkında Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri tarafından bilgi verildi. Daha sonra özellikle Ergoterapi ve Odyoloji bölümleri ağırlıklı olarak sağlık bölümleri gezildi. Ardından Gastronomi bölümünde işlenen derse katılım sağlandı ve gezi sonlandırıldı.