Özel Alanya Turkuaz Anadolu Lisesi İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Organizasyonda Özel Alanya Turkuaz Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi tanıtıldı.

Gelişim TOWER binasında karşılanan öğrencilere Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp tarafından üniversitemizin bölümleri hakkında bilgi verildi.

Konuşmasında üniversitenin akademik kadrosunun gücüne vurgu yapan Aydınalp, öğrencilere üniversitemizin projelerinden bahsetti. Kütüphane, restoran, cep sineması, Besyo, Diş Hekimliği Fakültesi, mimarlık atölyesi ve fuaye alanını gezen öğrenciler, öğle yemeği için Wintergarden da ağırlandı.

Son olarak okulumuzun Şehit Melike Kuvvet Hangarında İstanbul Gelişim Üniversitesi uçağı ve Sivil Havacılık bölümleri hakkında bilgi verildi.Üniversiteyi doğrudan tanıma olanağı sunan gezi, 45 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.