Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Özel Bağcılar Final Kurs Merkezi Öğrencilerine Deneme Sınavı Etkinliği Düzenlendi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Özel Bağcılar Final Kurs Merkezi Öğrencilerine Deneme Sınavı Etkinliği Düzenlendi


Özel Bağcılar Final Kurs Merkezi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde deneme sınavı uygulaması gerçekleştirdiler.


Öğrenciler COVİD-19 pandemi şartlarına ve gerçek sınav formatına uygun olarak önce HES kodu kontrolleri yapılarak sınıflara öyle alındılar. Sınav öncesinde öğrencilerin sınav kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını artırarak rahatlamalarını sağlamak adına ikramlar servis edildi.

Öğrenciler sınav sürecinde gerçek sınavda uygulanan kuralların hepsinin prova edilmesi adına oldukça verimli bir uygulamaya katıldılar. Ayrıca öğrencilere Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Gizem Açıkgöz tarafından hedefler noktasında nasıl çalışılması gerektiği,  şu an ortalama olarak ne aşamada olmaları gerektiği hakkında bilgiler verildi.

Deneme sonrasında öğrenciler Gelişim Üniversitesi Winter Garden alanında serbest gezi yaparak  sınav sonrası yorgunluklarını attılar. Öğrenciler ve kurum yöneticileri deneme sınavı uygulamasından memnun olduklarını paylaştılar.

Haberler