Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Özel Bahçelievler Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ’lendi!

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Özel Bahçelievler Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ’lendi!



Özel Bahçelievler Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi kampüsünü gezdi. Rehberlik Uzmanı Elif Aluç Gülşen tarafından ‘Kariyer Planlama ve Üniversite Tanıtım’ semineri gerçekleştirildi.

Kariyer planlamadaki deneyimlerini paylaşan Elif Aluç Gülşen, yabancı dil öğrenmenin gerekliliğine vurgu yaptı. Üniversitedeki zamanın önemini anlatan Gülşen, “Bu süreçte kendinizi ne kadar geliştirirseniz, kariyer basamaklarını o kadar kolay çıkabilirsiniz” dedi.
Öğrencilerin üniversite sınav sistemi ve bölümlerle ilgili soruların cevaplanmasının ardından üniversite gezisine başlandı. İlk olarak BESYO’da tenis kortu, mücadele sporları salonu, jimnastik salonu ve dans salonu ziyaret edildi. Daha sonrasında İGÜ Merkez Kütüphanesi’nde vakit geçiren öğrenciler Cep Sinema Salonu’nda dinlendi.

‘İGÜ Kulüpler Tanışması 2019’ etkinliklerine katılan öğrenciler, merak ettikleri ilgi duydukları alandan öğrencilerle konuşma fırsatı buldu. İGÜ Winter Garden’da müzik kulübü tarafından verilen konseri izleyen öğrenciler Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’na doğru yola koyuldu. Özel Bahçelievler Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda ilk durağı Ergoterapi laboratuvarı oldu. Burada akademisyenlerden bilgi alan öğrenciler alanla ilgili merak ettikleri soruları uzmanlara yönelttiler.

Daha sonrasında Patoloji, Fizyoterapi ve Odyoloji laboratuvarlarını ziyaret eden Vital’lilerin son durağı Hemşirelik laboratuvarı oldu. Bu laboratuvarda bulunun malzemeleri staj yaptıkları yerde gördüklerini söyleyen öğrenciler bu bölümü seçtiklerinde diğer öğrencilere göre avantajlı olduklarını iletti.


 Özel Bahçelievler Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Haberler