Özel Çapa Final Anadolu Lisesinin deneme sınavı İGÜ'de gerçekleşti

Özel Çapa Final Anadolu Lisesinin deneme sınavı İGÜ'de gerçekleşti

Özel Çapa Final Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde TYT (Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavı etkinliğini gerçekleştirdi.

Özel Çapa Final Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla üniversite sınavına hazırlık kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin amfilerinde deneme sınavlarını yaparak gerçek sınav ortamının deneyimini yaşama imkanı buldular. 100 öğrencinin katıldığı deneme sınavı sonunda eğitim alanlarının ve laboratuvarların gezisi sırasında öğrenciler keyifli anlar yaşadılar. Üniversitenin etkinlik ve sosyal faaliyetlerinden gerçekleştiği bazı alanları görme imkanı bulan öğrenciler; çay-kahve eşliğinde sınav sonrasında stres atma imkanı da buldular.

Öğrencilerin ve gözetmen öğretmenlerin keyifli anlar yaşadığı programda; kurum görevlileri teşekkürlerini ileterek üniversitemizden ayrıldılar.