Özel Elazığ Yöntemim Anadolu ve Fen Lisesi İGÜ'deydi

Özel Elazığ Yöntemim Anadolu ve Fen Lisesi İGÜ'deydi

Özel Elazığ Yöntemim Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Öğrenciler Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarlarını, Meslek Yüksekokulu laboratuvarlarını, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonlarını ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi'ni Tanıtım Uzmanı Müberra Bayçöl eşliğinde gezerek üniversite hakkında akademisyenlerden bilgi aldılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Tolga Arslan tarafından öğrencilere sivil havacılık hakkında detaylı bilgi verildi. Aslan öğrencilere, ‘’Klasik öğrenci mezun eden bir üniversiteden ziyade, nitelikli ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen bir üniversiteyiz. Bizim öğrencilerimiz uçak hakkında detaylı bilgiye sahip olmadan bu bölümden mezun olamıyorlar.’’ dedi. Üniversite hakkında da detaylı bilgi alan Elazığ Yöntemim Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni çok beğendiklerini dile getirerek okuldan ayrıldılar.

Özel Elazığ Yöntemim Anadolu ve Fen Lisesi