Pendik'ten gelen misafirler İGÜ'de ağırlandı

Pendik'ten gelen misafirler İGÜ'de ağırlandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) başvurularına gitgide yaklaşırken, Özel Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi üniversiteye geçiş için YKS’ye hazırlık kapsamında 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde TYT(Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavı gerçekleştirdi.

50 öğrencinin katılım sağladığı deneme sınavı için İstanbul Gelişim Üniversitesi yetkilileri öğrencilerin kendilerini gerçek sınavda gibi hissetmeleri için tüm olanakları sağladı. Öğrenciler sınavdan önce İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin sunmuş olduğu ikramlıklarla birlikte sohbet ederek sınav heyecanlarını hafifletmeye çalıştılar. Öğrencilerin sınav kuralları konusunda heyecanlarını yenmelerine imkân tanınmasıyla birlikte, bilgi ve becerilerini ölçmeleri de sağlanmış oldu.

Özel Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi okuldan ayrılırken çok memnun kaldıklarını dile getirerek üniversiteye teşekkürlerini sundular.