Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Sefaköy Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Davet

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Sefaköy Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Davet


Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.


Sefaköy Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin talepleri doğrultusunda 23 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri tarafından gerçekleştirilen Diş Hekimliği, Yazılım Mühendisliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu & Gastronomi bölüm tanıtımlarına öğrencilerin gösterdiği ilgi dikkat çekti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri iş birliğiyle Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibince gerçekleştirilen üniversite tanıtım semineri öğrenciler tarafından merakla dinlendi, devamında öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Öğrencilerin “Come To Gelişim” bursluluk programı ve “Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) Etki Sıralaması (Impact Ranking) 2022” ödüllerine olan ilgileri dikkat çekti.

Bölüm tanıtımları, akredite edilmiş programlar ve üniversitenin tüm imkanları konulu bilgilendirmelerden oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul rehber öğretmeni teşekkürlerini ileterek İstanbul Gelişim Üniversitesi yetkililerini ve akademisyenlerini uğurladı.


Haberler