Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Sınav Dönemindeki Gençlerle Meslek Tanıtım Rehberliği

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Sınav Dönemindeki Gençlerle Meslek Tanıtım Rehberliği



 
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Özel Sakarya Nuri Demirağ Havacılık ve Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerini bünyesinde ağırlayarak fakülte gezileri ve bölüm tanıtımları gerçekleştirdi.

Dünya Etki Sıralaması Kaliteli Eğitim sıralamasına göre Türkiye’de birinci olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, bölüm akademisyenleri işbirliğiyle tüm il ve ilçelerdeki öğrencileri istedikleri meslekler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Özel Sakarya Nuri Demirağ Havacılık ve Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin talepleri doğrultusunda 25 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri tarafından gerçekleştirilen; Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Havacılık Yönetimi, Uçak Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölüm tanıtımlarına öğrencilerin gösterdiği ilgi dikkat çekti.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibi tarafından gerçekleştirilen üniversite tanıtım gezisinde, öğrenciler akademisyenleri dikkatle dinleyerek merak ettikleri soruların yanıtlarını aldılar. Öğrencilerin “Come to Gelişim” burs programına olan ilgilerine mukabil detaylı bilgilendirme yapıldı.

Üniversite ve bölüm tanıtımlarından oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul öğretmenleri İstanbul Gelişim Üniversitesi yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.



Haberler