Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Sınav Kayıgısı ile Baş Etmenin Yolları

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Sınav Kayıgısı ile Baş Etmenin Yolları



İstanbul Gelişim Üniversitesi Özel Bayrampaşa Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileriyle “Sınav Kaygısı ve Motivasyon” konulu seminer gerçekleştirilmek üzere buluştu.
 
Semineri gerçekleştiren İstanbul Gelişim Dr. Öğr. Üyesi Esra Savaş, üniversite sınavına girecek Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine sınav kaygısını yenmeleri adına yapılması gerekenleri ve motivasyonlarını arttırabilmeleri için nelere dikkat etmeleri gerektiğine değinirken aynı zamanda etkin çalışma yöntemleriyle de birlikte gerçek hayatta mutlu bireyler nasıl olabiliriz ile ilgili değerli bilgiler verdi.
 
Başarılı olabilmeleri adına her şeyden önce neye ilgi duyduklarını bulmaları gerektiğini ve bununla birlikte hedeflerini belirledikten sonra planlı ve sistemli bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini belirten SAVAŞ, iç motivasyonun çok önemli olduğunu açıklayarak öğrencileri kişilikleri hakkında değerlendirme yapmaya teşvik etti.
 
Sohbet ortamı şeklinde devam eden seminerin sonunda ilgiyle dinleyen öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak seminer sonlandırılırken, bu faydalı ve bilgilendirici seminerden dolayı hocamıza teşekkür dilekleri iletildi.

Haberler