Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

“Sınav Sistemleri ve Kariyer Planlama” semineri gerçekleştirildi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


“Sınav Sistemleri ve Kariyer Planlama” semineri gerçekleştirildi



İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Çanakkale Parıon Hotel’de Sınav Sistemleri ve Kariyer Planlama konulu seminer gerçekleştirildi. Düzenlenen seminer programına Çanakkale il ve ilçelerinde bulunan rehberlik öğretmenleri katılım sağladı.

Çanakkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü Işıl Korkmaz’ın açılış konuşmasının ardından Cevatpaşa Ortaokulu Rehber Öğretmeni İlknur İpek Liseye Geçiş Sınavı hakkında bilgiler verdi. Seminer Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çanakkale Vahit Tuna Anadolu Lisesi, Çanakkale Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi, Çanakkale Fen Lisesi ve Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmenlerinin okul türleri ile ilgili paylaştığı bilgiler doğrultusunda devam etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanları Elif Aluç Gülşen ve Pelin Karahancı’nın “Yükseköğretim Kurumları Sınavı ve Kariyer Planlama” konulu semineri ile ikinci oturumu gerçekleştirilen seminer sonunda yapılan yarışma ile meslektaşlar arasında eğlenceli dakikalar yaşandı.


 Sınav Sistemleri ve Kariyer Planlama


Haberler