Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Sultangazi Final Özel Öğretim Kursu İGÜ'de

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Sultangazi Final Özel Öğretim Kursu İGÜ'de



Sultangazi Final Özel Öğretim Kursu öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde gerçek sınavın provası şeklinde deneme sınavı uygulaması gerçekleştirdiler.

YKS(Yükseköğretim Kurumları Sınavı)'nin demosu şeklinde gerçekleşen sınavda gerçek sınav kuralları öğrencilere uygulanıp,  öğrenciler sınava girişte üst aramasından geçip sınıflara alındılar. Sınavını erken bitiren öğrencilere bekleme salonunda YKS hakkında tüyolar verildi. Üniversite uzmanları tarafından öğrencilere; İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bölümleri, burs imkânları, çap, yandal, akreditenin ne olduğu ve önemi, bölümü seçerken neye dikkat etmeleri gerektiği, sınav puanı açıklandıktan sonra yapmaları gerekenler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Öğrenciler, sınav puanı açıklandıktan sonra kesinlikle üniversiteye gelip birebir istedikleri bölüm hakkında bilgi alacaklarını belirtti. Sınav sonunda öğrenciler gerçek sınav stresini yaşadıklarını bu uygulamanın kendileri için yararlı olduğunu belirttiler. Kurumdan gelen öğretmenler ve yöneticiler yapılan sınav uygulamasından dolayı çok memnun olduklarını belirtip üniversiteden ayrıldılar.


Haberler