"Tanıtım Semineri" sonrasında üniversite kampüsünü gezdiler

"Tanıtım Semineri" sonrasında üniversite kampüsünü gezdiler

Sultangazi Kültür Eğitim Kurumları son sınıf öğrencileriyle İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Yerleşkesi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlık sürecinde olan öğrencilere deneme sınavı etkinliği gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen deneme sınavında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'nin başlangıç ve bitiş sürelerine uygun bir şekilde sınav saatleri ayarlandı. Yaklaşık 55 öğrencinin katılmış olduğu deneme sınavı etkinliği öncesinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanı Kübra Neslihan Koç tarafından “Üniversite Tanıtım Semineri” gerçekleştirildi.

Üniversitenin akreditasyon almış bölümlerinden, ücretsiz çift anadal programından ve kesintisiz burs fırsatlarından bahsedilirken aynı zamanda üniversitenin öğrencilerine tanımış olduğu ücretsiz Dikey Geçiş Sınavı hazırlık kursundan ve yabancı dil imkanlarına değinen Koç, öğrencilerin kafalarındaki sorularını da yanıtladı.