Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Tanıtım Semineri sonrasında yerleşkeleri gezdiler

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Tanıtım Semineri sonrasında yerleşkeleri gezdiler



İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Eyüp Şehit Furkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik “Üniversite Tanıtım Semineri” sonrasında üniversite gezisi gerçekleştirildi.

“Üniversite Tanıtım Semineri” İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Müberra Bayçöl ve Merve Biçici tarafından gerçekleştirildi. Bayçöl ve Biçici öğrencilere üniversite hakkında genel bilgiler verdikten sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrenciler Bayçöl ve Biçici eşliğinde Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane, cep sineması ve Winter Garden’ı gezdi. Öğrenciler Winter Garden’da keyifli zaman geçirdikten sonra BESYO’da  bulunan spor salonlarını gezdi. Spor salonlarında ders olması sebebi ile bölüm öğretmenleri de öğrencilere bilgi verdi.

Uçak laboratuvarlarını gezmek için Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları eşliğinde Meslek Yüksekokulu’na geçen öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tolga Arslan tarafından bilgi verildi. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda sağlık laboratuvarlarını gezen öğrenciler ders olan laboratuvarlarda bölüm öğretmeni ve öğrencilere soru sorma fırsatı buldu.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda bulunan Gastronomi mutfağını da gezdikten sonra Eyüp Şehit Furkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri okul öğretmenleri eşliğinde üniversiteden ayrıldı. 

Haberler