TÖDER'e İGÜ'de girdiler

Özel Beylikdüzü Bilgi Kazanım Özel Öğretim Kursu

Özel Beylikdüzü Bilgi Kazanım Özel Öğretim Kursu deneme sınavını İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği tarafından özel öğretim kurumlarının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla planlanan TYT-AYT Genel Deneme Sınavı-1’e Özel Beylikdüzü Bilgi Kazanım Özel Öğretim Kursu da katıldı. Sınavın Alan Yeterlilik Testi oturumuna İstanbul Gelişim Üniversitesi amfilerinde katılan öğrenciler gerçek bir sınav atmosferi yaşadı. Öğrencilerin 10.15’te başlayan sınav oturumu, 13.15 itibarıyla sona erdi.

Tanıtım uzmanları, “Türkiye genelinde deneme sınavlarının düzenlenmesinin, sınav sürecinde olan öğrencilerin gerçek durumunu ortaya koymada büyük etkisinin olduğunun bilincinde olan bir üniversite olarak öğrencilere destek vermenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Düzenleme Tarihi: 30 12 2019