Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Üniversite gezisinde öğrencilere akreditasyon hakkında bilgi verildi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Üniversite gezisinde öğrencilere akreditasyon hakkında bilgi verildi



Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, meslek alanlarına yönelik olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni gezdi. Gezi öncesinde üniversite hakkında tanıtım semineri gerçekleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Emre Kalfa ve Hasan Basri Karaköse; dil eğitim destekleri ve akreditasyonlar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde bulunan ücretsiz bir şekilde ön lisans ve lisans programlarından çift ana dal yapılabilmesi, öğrencilerin en çok dikkatini çeken imkânlarımızdan biri oldu.

Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Moda Tasarımı, Çocuk Gelişimi ve Yiyecek-İçecek alanı 12. sınıf öğrencileri, Moda Tasarımı atölyelerini, Aşçılık ve Gastronomi mutfaklarını ve Çocuk Gelişimi bölümünün kullandığı drama ve çocuk gelişimi atölyelerini gezdi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yerleşkeleri ve içerisinde yer alan kütüphane ve cep sineması da öğrencilerin gezdiği diğer alanlar arasındaydı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin dans salonunda yaptıkları zeybek gösterisini belli bir süre izleyen lise öğrencileri, telefonlarıyla fotoğraf ve video çekiminde bulundu.

Kampüs gezisinde keyif alan öğrenciler; üniversite gezisinin tercihlerinde belirleyici olduğunu belirterek üniversiteden ayrıldı.


 Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Haberler