Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Üniversite Hazırlık Öğrencilerine Etkin ve Hızlı Okuma Eğitimi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Üniversite Hazırlık Öğrencilerine Etkin ve Hızlı Okuma Eğitimi


Üniversite hazırlık sürecindeki öğrencilere hızlı okuma becerisi kazandırma ve bu süreçteki başarıyı arttırmayı hedefleyen “Etkin ve Hızlı Okuma Eğitimi” Eğitmen Ferhat Şahin tarafından gerçekleştirildi.


Lise son öğrencilerinin hızlı okuma yeteneklerini geliştirip başta üniversite sınavında olmak üzere hızlı okuyan ve okuduğunu anlayan bireyler haline getirmeyi hedefleyen “Etkin ve Hızlı Okuma Eğitimi” İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde verildi. Açılış programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail ÖZTAŞ’ın katıldığı eğitimler üniversitenin Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Öğrencilerin okuma hızını yüzde 300 artırmayı hedefleyen eğitimlerde ayrıca kitapları çok kısa süre içerisinde okuyup anlayabilmelerini sağlayacak, öğrencilerin sınav başarısını artıracak, sınavlarda süre sorununu çözebilmelerine yardımcı olacak ve soru çözüm teknikleri ile ilgili önemli bilgiler de paylaşıldı.

Bu eğitimler Eğitmen Ferhat Şahin tarafından Avcılar Saide Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Baydar Anadolu Lisesi ve Avcılar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

Haberler