Uygulayarak bilgi edindiler

Uygulayarak bilgi edindiler

Bayrampaşa Tuna Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyarete geldi.

Sağlık bölümü öğrencilerinin ağırlıkta olduğu 12. sınıf öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi sağlık laboratuvarının yanında Havacılık ve BESYO bölümleri de gezdirildi. Farklı bölümlerle ilgili bilgilenen öğrenciler, Havacılık bölümlerinde rehberlik yapan Öğretim Üyesi İlhan İncedere'ye bölümle ilgili merak edilen soruları yönlendirdiler. Üniversitede işlenen derslerden, mezun olunduğunda sunulan imkanlara kadar bilgilenen öğrenciler laboratuvarda kullanılan materyalleri de yakından tanıma fırsatı buldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde kütüphane ve cep sineması gibi öğrencilere yönelik sunulan sosyal alanları da görme fırsatı bulan öğrenciler, üniversite ve imkanlar ile ilgili bütün bilgileri eğitim danışmanları Neslihan Koç ve Fatih Tiryaki'den edindiler. Hem eğlenip hem öğrenen öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Bayrampaşa Tuna Anadolu Lisesi