Yayla Birey Özel Öğretim Kursu İGÜ'de

Yayla Birey Özel Öğretim Kursu İGÜ'de

Yayla Birey Özel Öğretim Kursu 12. sınıf ve mezun öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne ziyaret ederek deneme sınavı gerçekleştirdiler.

12. sınıf öğrencileri ve mezun öğrenciler sınava hazırlık amacı ile İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne ziyaret ederek amfi ve sınıflarda deneme sınavı gerçekleştirdiler. Öğrenciler sınav sonrasında İGÜ’nün Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Fatih Tiryaki ile birlikte kütüphane, cep sinemaları gibi çeşitli alanları gezerek aynı zamanda üniversite hakkında tüm merak ettikleri konular hakkında bilgilendirici bir seminere katıldılar. Sınav sonrasında çay ve kahve ikramı alan öğrenciler; deneme sınavlarını bitirmiş ve akıllarındaki tüm sorulara cevap bulmuş bir şekilde üniversiteden ayrıldılar.