Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi tanıtım organizasyonunda Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerine B ve J Blok tanıtıldı.

Gelişim TOWER binasında karşılanan öğrencilere tanıtım konuşması gerçekleştirildi. Kütüphane, restoran, cep sineması ve fuaye alanını gezen öğrenciler, hazırlanan özel servis araçlarıyla gezinin devamı için B Blok Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne getirildi. Burada Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş tarafından karşılanan öğrencilere üniversitemizin projeleri hakkında önemli bilgiler verildi.

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerine sırayla Patoloji Laboratuvarı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Laboratuvarı, Hemşirelik Laboratuvarı, Gastronomi Mutfağı, Radyo Televizyon ve Sinema Laboratuvarı tanıtılıp bölümler hakkında bilgi verildi.

Üniversiteyi doğrudan tanıma olanağı sunan gezi, 50 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.