Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

“Diş Hekimliği Fakültesi Tanıtımı” konulu seminer gerçekleştirildi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


“Diş Hekimliği Fakültesi Tanıtımı” konulu seminer gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi, Özel Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileriyle “Diş Hekimliği Fakültesi Tanıtımı” konulu verimli bir seminer gerçekleştirildi.


Semineri gerçekleştiren İstanbul Gelişim Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Cansever Keşküş tarafından üniversite sınavına girecek anadolu lisesi son sınıf öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin detaylı tanıtımı yapıldı. Fakülte laboratuvarlarının görselleri öğrenciler ile paylaşılarak, laboratuvar ortamında yapılan çalışmalardan detaylıca bahsedildi.

Buna ek olarak müfredat hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde, Diş Hekimliği okuyor olmanın ayrıcalıklarına değinilerek, henüz aktif olmayan ve en yakın zamanda açılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bahsedildi. Staj imkanları, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ilgili bilgiler öğrencilerin dikkatini oldukça çekti.

Sohbet ortamı şeklinde devam eden seminerin sonunda, ilgiyle dinleyen öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Seminer sonlandırılırken, bu faydalı ve bilgilendirici seminerden dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenlerine ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibine teşekkür dilekleri iletildi.



Haberler