Kurum İçi Etkinlikler

2. İçerik

Kurum İçi Etkinlikler

Kurum İçi Etkinlikler; aday öğrencilerin İstanbul Gelişim Üniversitesini yakından tanımaları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından düzenlenen üniversite içerisinde gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleridir.

Öğrencilere gerçek bir sınav ortamı yaratabilmek için üniversitemizin amfi ve dersliklerinde yapılan deneme sınavları, belirlenen bölümlerin uygulamalı derslerine yapılan öğrenci katılımları, aday öğrencilere yapılan kampüs gezileri, rehber öğretmenlere üniversite içerisinde yapılan toplantı ve seminer etkinlikleri kurum içi faaliyetlerimizdendir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü olarak ihtiyaca yönelik işlevsel tanıtım faaliyetini saptar, etkinlik çeşidini belirleriz. Etkinliğin planlanması, duyurulması, organizasyonu ve izlenimlerin raporlanmasını sağlarız.

Kurum içi etkinliklerimize https://hitm.gelisim.edu.tr/Sayfa/talep-formlari adresimizden talep formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.