Özel Bahçelievler Gökkuşağı Koleji’yle Demo Ders Rüzgârı

Özel Bahçelievler Gökkuşağı Koleji’yle Demo Ders Rüzgârı

Türkiye’nin uluslararası akredite edilmiş en fazla programına sahip ilk ve tek üniversitesi olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Hem yurt içinde hem de uluslararası arenalarda verdiği eğitimle kalitesini ispatlayan İGÜ, Özel Bahçelievler Gökkuşağı Koleji’nden gelen talep üzerine aday öğrencilere kapılarını açtı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibi tarafından Gökkuşağı Koleji öğrencilerine yönelik içinde hem demo derslerin hem de üniversite gezisinin yer aldığı bir organizasyon gerçekleştirildi. Alanında uzman akademisyenlerin yönetiminde yapılan demo derslerde öğrenciler merak ettikleri bölümler hakkında şimdiden bilgi sahibi oldu. Geleceğin yazılımcıları Yazılım Mühendisliği demo dersine katılım sağlarken mutfakların yıldızı olmayı hayal eden öğrenciler de Pastacılık ve Ekmekcilik bölümünde bir günlüğüne üniversite öğrencisi oldu.

Demo derslerin ardından öğrencilerle birlikte Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Grafik Tasarımı bölümleri gezildi.