En Çok Tercih Edilen Bölümlerden Biri: Uçak Mühendisliği

2. Duyurular

En Çok Tercih Edilen Bölümlerden Biri: Uçak Mühendisliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Osman Ergüven Vatandaş tarafından Orhan Cemal Fersoy Anadolu Lisesi öğrencilerine Uçak Mühendisliği bölümü tanıtıldı.

Uçak Mühendisliği bölümü ile ilgili gerçekleştirilen seminerde, Uçak Mühendisliği bölümü okuyacak olan öğrencilerin niteliklerinin neler olması gerektiğiyle ilgili bilgi verildi. Prof. Dr. Osman Ergüven Vatandaş, öğrencilerin gelecekte hangi iş olanaklarında çalışabileceğini, ders içeriklerinde hangi konuların ağırlıkta olduğunu ve hangi meslek dallarıyla iletişim içinde olduğunu aktardı. Öğrencilerden gelen sorulara cevap veren Vatandaş, bölümü okurken öğrencilerin yabancı dil eğitimini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Orhan Cemal Fersoy-1

Orhan Cemal Fersoy-2