Gemlik Çamlıca 2000 Temel Lisesi

2. Duyurular

Gemlik Çamlıca 2000 Temel Lisesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak 28 Şubat Perşembe günü Bursa Gemlik Çamlıca 2000 Temel Lisesi’ndeydik.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Hatice Nur Derya tarafından Çamlıca 2000 Temel Lisesi öğrencilerine yönelik motivasyon ve sınav kaygısıyla başa çıkma konusunda bir seminer gerçekleştirildi.

Öğrencilere sınav yaklaştıkça kaygılarının artmasının normal olduğunu belirten Derya, planlı ve hedefli çalışma programına sahip olan öğrencilerin bu kaygıyla başa çıkabileceklerini ifade etti. “Kendinize her gün ders çalışmak için bir süre ayırın, bunu gerçekleştirebilmek için de kendinize söz verin. Odaklandığınız sadece kendiniz olduğunda, ertelemeden çalışmanın sonuçlarını alacağınız bir programa sahip olacaksınız” diyen Derya’nın semineri öğrencilerin sorularıyla devam etti.

Çamlıca

Çamlıca-1