İstanbul Gelişim Üniversitesi Beylikdüzü ERA Koleji'ni ziyaret etti

2. Duyurular

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beylikdüzü ERA Koleji'ni ziyaret etti

Beylikdüzü Beykent Era Koleji lise öğrencilerine yönelik “Verimli Ders Çalışma ve Test Çözme Teknikleri“ semineri gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Merve Biçici tarafından gerçekleştirilen seminerde öğrenciler aktif olarak seminere katılım sağladı.

Seminerde özellikle ders çalışma alışkanlıklarının olmadığını ve program yapamadıklarını dile getiren öğrencilere bazı özel teknik ve yöntemler anlatıldı. Öğrencilere kendi otokontrollerini nasıl sağlayabilecekleri yönünde bilgiler verildi ve böylece öğrenciler program ve plan yapma konusunda fikir sahibi olduklarını dile getirdi. Öğrencilerin test çözerken verim alabilmeleri ve süreyi iyi değerlendirmeleri adına “Turlama Tekniği” eğitimi verildi. Seminer sonunda öğrencilerin bireysel soruları eğitimcİ tarafından yanıtlandı.

Merve Erpolat

ERA KOLEJİ