135 dakikalık Temel Yeterlilik Testi yapıldı

135 dakikalık Temel Yeterlilik Testi yapıldı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuru sürecine yaklaşırken lise ve özel öğretim kurslarının yapmış olduğu deneme sınavları da artmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Sefaköy Kültür Anadolu Lisesi kendi öğrencileri için İstanbul Gelişim Üniversitesi dersliklerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın Temel Yeterlilik Testi oturumu gerçekleştirdi. Gerçek sınav saati dikkate alınarak 10.00’da başlayan sınav oturumu 135 dakika sonunda sonlandırıldı. Üniversitede katıldıkları deneme sınavı ile farklı bir deneyim yaşayan öğrenciler, sınav sonrasında üniversitede bulunan sosyal alanlarda vakit geçirdiler. Üniversiteler ile ilgili merak ettikleri soruları sorabilme fırsatı bulan öğrenciler, kendilerine sunulan imkânlardan dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkürlerini sundu.