Akreditasyonlar Büyük Öneme Sahip

Akreditasyonlar Büyük Öneme Sahip

İstanbul Gelişim Üniversitesi, YKS sürecinde DİL sınavına hazırlanan öğrencilere meslekleri tanıttı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı Hasan Basri KARAKÖSE, Özel Gaziosmanpaşa Temel Bilimler Anadolu Lisesi 11 ve 12. Sınıf dil alanı öğrencilerine DİL puan türü ile alım yapan bölümlerle ilgili bilgiler verdi.
ÖSYM yerleştirmesi ile DİL puan türüyle sınavına girilen İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve Rusça dillerinden bahsederken sınav sistemiyle alakalı detaylı bilgiler verildi. Eğitim Danışmanı Hasan Basri KARAKÖSE, yökatlas.gov.tr adresi üzerinden bu alanlar üzerinden alım yapan bölümlerin kaç net ve puan üzerinden hangi üniversitelere yerleşim yaptıklarına dair sunum içerisinde önemli bilgiler verdi.
Üniversitemizin DİL puan türüyle alım yapan bölümlerinden de bahseden KARAKÖSE, üniversitemizin son yıllarda uluslararasılaşma yönünde yaptığı atılımlarla almış olduğu AKREDİTASYONLARIN mezun öğrencilerine iş dünyasında çok büyük etkisi olduğunu aktardı.
Yurtdışına çıkan öğrencilere dil eğitim öğrenimleriyle alakalı vermiş olduğu desteklerden ayrıca üzerinde detay veren KARAKÖSE, seminere katılım gösteren öğrencilere “GELİŞİME AÇIK OLUN” diyerek seminere son verdi.