Antalya Altın Kanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Antalya Altın Kanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Havacılık sektörünü merak eden öğrenciler için bilgilendirme yapıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Ateş Antalya Altın Kanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “İGÜ’de Havacılık Okumak” konulu seminerini gerçekleştirdi.

Ateş, seminerinde sivil havacılık bölümleri ile ilgili bütün detaylara değinirken her bölümün avantajları ve iş imkanları ile ilgili bilgi verdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeki havacılık bölümlerinin laboratuvar imkanlarından da detaylı olarak bahseden Ateş, öğrencilere bu bölümleri tercih ederken üniversitelerdeki bölümlerin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından tanınırlık belgesi olmasının önemini de aktardı.

Öğretim Görevlisi Ateş; Uçak Mühendisliği, Uçak Bakım Onarım, Havacılık Yönetimi, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Uçak Teknolojisi, Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümlerinin İGÜ’deki bütün laboratuvarlarını ve uygulama alanları ile ilgili görselleri de öğrencilere sunarak uygulama ağırlıklı eğitim veren üniversitelerde okumanın avantajlarını aktardı. Ateş, öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra öğrencilere başarı dileklerini ileterek seminerini sonlandırdı.