Arnavutköy Kurs Merkezi Üniversite Gezisi

Arnavutköy Kurs Merkezi Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Arnavutköy Kurs Merkezi 12. sınıf öğrencilerine Psikoloji Bölüm Tanıtımı, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Gastronomi B Blok Mutfak Gezisi ile beraber “Motivasyon” konulu seminer verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı motivasyon seminerinde Psikolojik Danışman Öznur Aydoğdu, Psikoloji bölüm tanıtımında Arş. Gör. Fatma Betül Yılmaz, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı'ndan Öğr. Gör. Pelin Kaçar, Gastronomide Öğr. Gör. Kemal Şahanlık konuşmacı olarak yer aldı. Motivasyon seminerinde Psikolojik Danışman Öznur Aydoğdu motivasyonun ne olduğu, kaynakları ve arttırma yolları hakkında bilgilendirme yaptı. Psikoloji bölüm tanıtımında Arş. Gör. Fatma Betül Yılmaz psikolojinin alanları, bölümden mezun olunduğunda nerelerde çalışılabileceği hakkında bilgilerinden bahsetti. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı'nı okuduktan sonra hangi koşullarda çalışılabileceğini Öğr. Gör. Pelin Kaçar ifade etti ve Öğr. Gör. Kemal Şahanlık Gastronomi bölümünün yurt içi ve yurt dışı olanaklarından bahsetti.

40 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen üniversite gezisi, Psikolojik Danışman Öznur Aydoğdu’nun soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.