Ataşehir Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Kariyer Günü

Ataşehir Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Kariyer Günü

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Ataşehir Anadolu Lisesi öğrencileri, rehber öğretmenler ve branş öğretmenleri ile kariyer günü etkinliği adı altında Üniversite Tanıtım günleri için bir araya gelindi.

Ataşehir Anadolu Lisesinde organize edilen, rehber öğretmenler, branş öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte,  İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcısı Nizam Aydın tarafından aday öğrencilerin, kariyer yolcuğundaki hedeflerine katkıda bulunmak, üniversite de bölüm seçimleri ve sonrasındaki iş hayatlarına yön vermek adına bilgi verildi.

Etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcısı Nizam Aydın tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve  uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Burçak Çağlar ve Berna Yıldızhan, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

1000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen kariyer günü etkinliğinde Halkla İlişkiler Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar ve Halkla İlişkiler Tanıtım Uzman Yardımcısı Nizam Aydın tarafından aday öğrencilerin soruları yanıtlanıp etkinlik sona erdi.