Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri’ne Bağımlılıkla Mücadele Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine “Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminer verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Nurten Elkin ve Dr. Öğretim Üyesi Talak Sarıkavak tarafından Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde bağımlılıklarla ilgili olarak başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun genelinde farkındalığın artırılması ve bilinçle önüne geçilmesi amacıyla seminer verildi.

Bağımlılıkla Mücadele noktasında Dr. Öğretim Üyesi Nurten Elkin, sağlıklı yaşam için neler yapılabileceği ve yaşam kalitesinin nasıl artırılabileceğinden bahsetti.