Avcılar Kültür Kurs Öğrencilerine Stresle Başa Çıkma Semineri Düzenlendi

Avcılar Kültür Kurs Öğrencilerine Stresle Başa Çıkma Semineri Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Avcılar Kültür Kurs 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Stresle Başa Çıkma” konulu seminer verildi.

Avcılar Kültür Kurs Merkezinde organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal tarafından gerçekleştirildi.

Stresin somutlaştırılması, stres düzeyi yüksek ve düşükken bireylerin vereceği fiziksel, bilişsel, duygusal ve psikolojik tepkilerin üzerinde durularak, bireylerin stresle başa çıkma becerilerinin arttırılması için egzersizler yaptırılarak öğrencilerin yüksek stres ile karşılaştığında üstesinden gelebileceği yollar üzerinde duruldu.

30 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi Avcılar Kültür Kurs Rehber Öğretmeni ve öğrencileri memnuniyetlerini ifade ederek İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.