Avcılar Sabancı 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Bölüm Tanıtım Semineri Verildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Avcılar Sabancı 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından Avcılar Sabancı 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversite tanıtımı ve Verimli Ders Çalışma semineri verildi.
Uygulamalı Bilimler Fakültesi Elektronik Ticaret Yönetimi bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Bacaksız tarafından bölüm tanıtımı yapıldı. Elektronik Ticaret Yönetimi bölümünün ne olduğu, mezuniyet sonrası iş ve istihdam olanaklarının neler olduğu anlatıldı. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, gibi üniversiteyi öne çıkaran imkânların anlatılması ile Psikolojik Sağlamlılık konulu seminer devam etti.
200 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.