Avcılar Sekiz On İki Kurs Öğrencilerine Motivasyon Semineri Gerçekleştirildi

Avcılar Sekiz On İki Kurs Öğrencilerine Motivasyon Semineri Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Avcılar Sekiz On İki Kurs 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Motivasyon” konulu seminer verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Avcılar Sekiz On İki Kurs Merkezi iş birliği ile organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Uzman Psikolojik Danışman Elif Ünal tarafından gerçekleştirildi.

Motivasyon kelimesinin somutlaştırılması, motivasyonu azaltan ve arttıran maddeler üzerinde durularak öğrencilerin sınav motivasyon süreçleri desteklenmiştir. Gastronomi, Psikoloji, Mühendislik ve Mimarlık, Sağlık Bilimleri Fakültesi fiziksel gezileri sonrası laboratuvar ortamları öğrenciler ile paylaşılmış ve öğrencilerin oldukça dikkatini çekmiştir.

40 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezi bölüm hocalarımızın üniversite ve burs imkânları hakkında soruları yanıtlamasının ardından sona erdi Avcılar Sekiz On İki Kurs rehber öğretmeni ve öğrencileri memnuniyetlerini ifade ederek İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.