Avcılar Uğur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ’deydi

Avcılar Uğur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ’deydi

Avcılar Uğur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hemşirelik yardımcılığı öğrencileri uygulamalı ders için İstanbul Gelişim Üniversitesi Hemşirelik laboratuvarındaydı.

Avcılar Uğur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Hemşirelik bölümü öğrencileri ile birlikte maketler üzerinde tansiyon ölçümü ve doğum uygulaması gerçekleştirdiler. Uygulamalı dersin ardından Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndaki laboratuvarlar gezdirildi. Gezi sürecinde Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı öğrencilere; İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Burslar, ücretsiz çift anadal, ücretsiz dikey geçiş kursu, bölümler, winter school, yabancı dil imkânları ve akreditasyon skoru ile ilgili bilgi verildi. Sağlık bölümleri ve laboratuvarlarından sonra öğrencilere Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane ve cep sineması gezdirildi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu eğitim alanları ve laboratuvarları da öğrencilere gezdirildikten sonra ÖYS (Özel Yetenek Sınavı) ile ilgili bilgi verildi. Öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden ayrıldı.