Aydın Bil Koleji Öğrencileri İGÜ’yü Ziyaret Etti

Aydın Bil Koleji Öğrencileri İGÜ’yü Ziyaret Etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Aydın Bil Koleji 12. sınıf öğrencilerine “Üniversite Tanıtım Semineri” verildi. Öğrencilerin ilgi duydukları bölümler hakkında akademisyenler tarafından bilgi verilerek, laboratuvar gezileri gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Psikolog Berfin Özcan tarafından akreditasyon programları, laboratuvarlar, ücretsiz çift ana dal ve yan dal imkanı ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Hastanesi gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânları anlatıldı.

35 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölüm tanıtımları ile devam etti. İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi uygulama alanı gezileri ile sonlandırıldı.