Ayışığı Eğitim Kurumları Öğrencileri ile Deneme Sınavı İçin Bir Araya Gelindi

Ayışığı Eğitim Kurumları Öğrencileri ile Deneme Sınavı İçin Bir Araya Gelindi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öncülüğünde Sınav Eğitim Kurumları öğrencilerine Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) deneme sınavı provası gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesinde öğrencilere gerçek Yükseköğretim Kurumları Sınavı formatına uygun olarak amfilerde deneme sınavı provası gerçekleştirildi. Sınav öncesinde öğrenciler ile sohbet edildi. Öğrenciler kariyer planlamaları için Yükseköğrenim Kurumları Sınavının önemli bir başlangıç olduğunu ifade ettiler. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi vurgulandı. Laboratuvarlar, Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları, Come To Gelişim ve Benim Bir Fikrim Var! Projesi konu başlıkları Üniversite Tanıtım Semineri ile detaylı olarak katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlere aktarıldı.

90 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.