Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeyiz

Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeyiz

Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin havacılık bölümlerini merak eden öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bilgi verilmesinin yanı sıra motivasyonun da sağlandığı bir seminer gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü akademisyeni Prof. Dr. Osman Ergüven Vatandaş ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri akademisyeni Öğr. Gör. Çiğdem Boyacılar tarafından Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine online bölüm tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Online platform üzerinden gerçekleştirilen seminere öğrencilerden yoğun ilgi vardı. İki oturum şeklinde gerçekleştirilen seminerlerde ilk oturumu Öğr. Gör. Çiğdem Boyacılar Sivil Havcılık Kabin Hizmetleri bölümünü tanıtarak ve öğrencilerden gelen “Hazırlık sınıfı okuyor muyuz?, Üniversitenizin iş bulma imkanları nasıl?, Üniversitenizin staj imkanları nasıl?’’ sorularını cevaplayarak tamamladı.

İkinici oturum Prof. Dr. Osman Ergüven Vatantaş tarafından Uçak Mühendisliği bölümü tanıtılarak tamamlandı. ‘’Üniversitenizde Erasmus programı var mı?, Üniversitenizde akademik kadro nasıl?’’ sorularını yanıtlayan Vatandaş: ‘’Belki de havacılık sektöründeki bilgileriniz ile bilim ve teknoloji alanında büyük gelişmelere vesile olacaksınız.’’ diyerek öğrencilere motive etti.

Çok memnun kaldıklarını dile getiren Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Rehber Öğretmen Züleyha Erol teşekkürlerini ilettiler.