Bahçelievler Gökkuşağı Koleji öğrencileri İGÜ'deydi

Bahçelievler Gökkuşağı Koleji öğrencileri İGÜ'deydi

Bahçelievler Gökkuşağı Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri deneme sınavlarını İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde gerçekleştirdi.

Gerçek sınav atmosferini yaşayabilmek, sınav stresini azaltabilmek adına Bahçelievler Gökkuşağı Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde, gerçek sınav saatinde deneme sınavı uygulandı. 12'nci sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu deneme sınavı, üniversite amfilerinde gerçekleştirildi.

Deneme sınavı sonrasında öğlen yemeklerini üniversitenin yemekhanesinde yiyen öğrencilere, öğrencilerin üniversiteyi tanımasını sağlamak, üniversiteli olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatabilmek ve sınav motivasyonlarını arttırmak için düzenlenen kampüs gezisinde; İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesini barındıran Gelişim Tower yerleşkesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi yerleşkesi İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım Uzmanı Emre Kalfa tarafından gezdirildi. Havacılık bölümlerini ziyaret eden öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim elemanı Mehmet Ateş tarafından bölümler ve uygulama alanları ile ilgili detaylı bilgiler verildi.  Mühendislik-Mimarlık Fakültesi içerisinde yer alan mühendislik bölümleriyle alakalı bilgi almak isteyen öğrencilere; İnşaat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği öğretim üyeleri tarafından bilgi verildi. Ayrıca İnşaat Mühendisliği içerisinde yer alan "Hidrolik Sistemler" üzerinde deney yapılan gezide öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

BAHÇELİEVLER GÖKKUŞAĞI ANADOLU LİSESİ