Başakşehir Anadolu Lisesi Öğrencileri, İGÜ İle Fakülte ve Bölümleri Tanıdı

Başakşehir Anadolu Lisesi Öğrencileri, İGÜ İle Fakülte ve Bölümleri Tanıdı

Türkiye'de 1'inci olarak yer alan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), tüm il ve ilçelerdeki öğrencileri istedikleri bölümler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

‘Yükseköğretimin Oscarı’ olarak bilinen, saygın uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından gerçekleştirilen Üniversite Etki Sıralamasında,  “Kaliteli Eğitim” başlığında dünyada ilk yüz üniversite arasına girmeyi başaran ve “Kaliteli Eğitim” başlığı altında Türkiye’den katılan 45 üniversite arasında 1’inci sırayı alan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencileri istedikleri bölümler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Başakşehir Anadolu Lisesi öğrencileri Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Ergoterapi ve Odyometri, Bilgisayar, Elektrik – Elektronik ve Yazılım gibi ağırlıkla tercih edilen bölümlerin laboratuvar gezisine ve bölüm bilgilendirmesine oldukça ilgi gösterdi.
Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü ile Psikoloji bölümünde görevli olan hocalarımız tarafından, katılım gösteren öğrencilerimize bölüm tanıtımı ve bilgilendirme yapıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanımız (Psikolojik Danışman) Burhan Babat tarafından “İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım semineri” ve Uzman Yardımcımız (Psikolog)  Berna Yıldızhan tarafından ‘’Motivasyon" konulu seminer gerçekleştirildi.

Bölüm tanıtımlarından ve laboratuvar gezilerinden oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul öğretmenleri teşekkürlerini ileterek üniversitemizden ayrıldı.