Başakşehir Bil Kurs Merkezi Öğrencileriyle Üniversite Gezisi Etkinliği

Başakşehir Bil Kurs Merkezi Öğrencileriyle Üniversite Gezisi Etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Başakşehir Bil Kurs öğrencilerine yönelik üniversite gezisi etkinliği gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından öğrencilere bölüm ve üniversite hakkında bilgiler verildi. Yönetim Bilişim Sistemler, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Diş Hekimliği Fakültesi derslik ve laboratuvar alanları tanıtıldı.
17 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen üniversite gezisi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan’ın gelen soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.