Başakşehir Uğur Kişisel Gelişim Kursu Öğrencileri İGÜ'de Buluşuyor

Başakşehir Uğur Kişisel Gelişim Kursu Öğrencileri İGÜ'de Buluşuyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Başakşehir Uğur Kişisel Gelişim Kursu 12. sınıf öğrencilerini, bünyesinde ağırlayarak motivasyon semineri ve bölüm tanıtımları gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Motivasyon semineri gerçekleştiren Psikoloji Bilim Uzmanı Hatice Gözen öğrenciler ile kaygıyı tanımaları ve baş etme yöntemleri üzerine konuştu. Öğrencilerin olumsuz otomatik düşünce biçimlerini fark edip nasıl yeni bir düşünce inşa edecekleri konusunda konuşmalar yaptı.

Orta derece sınav kaygısı hissetmenin aslında gerekli ve faydalı olduğunu vurgulayarak, öğrenme ve disiplinli ilerleme konusunda motive edici durumların neler olabileceği hakkında konuşan Gözen, aynı zamanda İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin 2008 yılından bu yana hızla büyüyen ve eğitim kalitesinde Türkiye birinciliğine uzanan serüvenini anlattı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım müdürlüğü ekibimiz tarafından gerçekleştirilen üniversite tanıtım gezisinde akademisyenlerimizi öğrenciler merakla dinledi ve sorular sordular. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ve Psikoloji bölüm tanıtımlarına katılan aday öğrenciler etkinlik sırasında ve sonrasında etkinlikten büyük fayda gördüklerini belirterek, etkinlik organizasyonunda görev alan tüm personellere teşekkürlerini ilettiler.

Öğrencilerin “Come To Gelişim” programına olan ilgileri dikkat çekti. Bölüm tanıtımlarından oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul öğretmenleri teşekkürlerini ileterek üniversitemizden ayrıldı.