Bayrampaşa Mutlu Sınav Anadolu Lisesi İGÜ'deydi

Bayrampaşa Mutlu Sınav Anadolu Lisesi İGÜ'deydi

Bayrampaşa Mutlu Sınav Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; İstanbul Gelişim Üniversitesi bölümlerinin tanınması, üniversite hazırlık sürecinde öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlamak amacıyla kampüs gezisi düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi burs olanakları, bölümler ve sosyal olanaklar ile ilgili Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nden Tanıtım Uzmanı Emre Kalfa öğrencilere bilgilendirme sunumu yaptı. Seminer sonrasında Gelişim Tower, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarları gezilerek öğrencilerin hangi ortamlarda eğitim alacakları konusunda fikirlerinin olmasına yardımcı olundu.

Kampüs gezisine katılan öğrenciler, üniversiteyi gezmenin motivasyonlarını arttırdığını belirttiler.