Bayrampaşa Sınav Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ kampüste!

Bayrampaşa Sınav Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ kampüste!

Bayrampaşa Sınav Anadolu Lisesi 60 son sınıf öğrencisi ve öğretmenleriyle birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.
 Öğrencilere doğru bölüm seçimi yapmaları adına düzenlenen gezide, ilk olarak “Üniversite Tanıtım Semineri” gerçekleştirildi. Öğrencilerin soruları Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı N. Emin Tikdağ tarafından yanıtlandı. Seminer bittikten sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane, sosyal alanlar öğrencilere tanıtıldı.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’ne gelindiğinde Arş. Gör.  Mehmet Ali Barışkan eşliğinde uygulama yapılan alanların muhteviyatı, fakülteye ait mühendislik programları ve müfredatları hakkında bilgi verildi. Geziye katılan öğrencilerin çoğunlukla sayısal bölüm ağırlıklı olmalarından kaynaklı Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda bulunan sağlık laboratuvarları da gezdirilerek kullanım amaçları ve bölümler hakkında kısa bilgiler verildi.