Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi Öğrencileri İGÜ'de

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi Öğrencileri İGÜ'de

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi ile 12, sınıf öğrencileri ile buluştu. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencilere bölüm ve üniversite hakkında bilgiler verildi.

Öğrenciler genel olarak Gelişim Üniversitesindeki Ekonomi ve Finans bölümü, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü ve Havacılık Yönetimi bölümü hakkında bilgiler verildi. Üniversitemizi ön plana çıkaran bilgiler verilerek burs olanakları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim burs programı gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile üniversite gezisi devam etti. 30 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen üniversite gezisi, Gelişim Üniversitesin’den Uzman Psikolog , Halkla İlişkiler Uzmanı Berna Yıldızhan gelen soruları yanıtlamasının ardından üniversite gezisi sona erdi.