Beylikdüzü Birebir Akademi ile Üniversite Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Beylikdüzü Birebir Akademi ile Üniversite Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi ev sahipliğinde Beylikdüzü Birebir Akademi öğrencilerine yönelik Üniversite Tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Üniversite sınavı öncesinde öğrencilerin eğitim ve öğretim konusunda nasıl bir beklentileri olduğu, üniversitenin hangi ihtiyaçlara cevap verdiğini ve kendilerini geliştirebilmek adına üniversitenin sunmuş olduğu imkânları nasıl kullanmaları gerektiği yönünde seminer verildi. Bireyin gelişimsel olarak en önemli dönemlerinden biri olan lise dönemi, kişinin hayatını şekillendirecek adımların atıldığı, meslek, üniversite, bölüm gibi kritik seçimlerin yapıldığı bir dönem olmaktadır. Bu sürecin en iyi şekilde yönetilmesi adına Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş tarafından öğrencilerin geleceğini nasıl daha iyi planlanabilir noktasında, üniversiteyi daha iyi tanıma ve tercih dönemlerinde nelere dikkat edilmesi gerektiği üzerine bilgi verildi. Ayrıca ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi vurgulandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Come To Gelişim Uzmanı Seda Dağlı tarafından Come To Gelişim Bursu hakkında merak edilen tüm sorular cevap bulmuş oldu.

30 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş ve Come To Gelişim Uzmanı Seda Dağlı’nın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.